Referenser från kursen " Försäljningschefen"

Samtliga kursdeltagares genomsnittliga utvärdering av kursen under 2014 i Malmö, Göteborg och Stockholm:

5,0 (av 5,0)

Några spontana yttranden från deltagare:

Jag vill tacka för den otroligt givande utbildningen som har väckt många sinnen i mig, Jag planerar och tänker på ett helt annat sätt. Jag lägger fram åsikter rakare och mer genomtänkt, och där av få fram en lösning på problemen som kan uppstå, vid tex leveranser och reklamationer.
Åsa Widhed-Nordin, Didriksons AB 1913

"Kursen uppfyllde över förväntan min förväntningar. De delar som jag på förhand trodde skulle vara mindre givande var faktiskt nyttiga och kom med flera nya tankar och ideér. Kursen väckte många positiva känslor och tankar och kommer att komma väldigt bra till pass i min nya roll som försäljningschef.
Stort Tack Tom för en väldigt bra upplevelse !
"
Johan Lindahl, Euro Finans AB

"Tack för senast. det har gått några veckor.
Tänkte bara berätta att jag tycker mig ha haft mycket nytta av säljchefs kursen jag gick. Jag har speciellt tänkt på "visdoms orden" som finns med här och där.
Nån har sagt att "Det är svårt att göra någonting enkelt" och det tycker jag att ditt koncept har lyckats med. Jag har rekomenderat kursen för min leverantör och andra kollegor som ett bra allternativ för deras säljchefer.

Peter Söderlund, Thermofloor

"Tack för senast!
Det var många tankar som for runt i bilen hem till Västerås (även efter det). Det första jag satte igång med var min arbetsplats ”Efter kaos, kommer alltid ordning” eller hur *ler*. Har även börjat skriva prioriteringslistor ”Thank God for that!”
Skall snart genomföra de första utvecklingssamtalen med teamet i ”receptionen/bokning/sälj” och efter det har vi börjat jobba fram olika mallar på bemötande, uppföljning och telefonsamtal osv. Det tar lite tid men målet kommer att bli kanon, det är jag övertygad om.
Ännu en gång, jätte tack för en utbildning som grynande både min och företagets utveckling!"
Karin Jansson, Lastberget Konferens & Upplevelse

Vi har många personliga referenter som vi med glädje hänvisar till vid önskemål.