PROFLEX Trading AB

PROFLEX Trading AB är ett ledande företag i Skandinavien inom tätning av främst dörrar och fönster men även andra byggnadssektioner. www.proflex.se

PROFLEX Trading AB valde att lägga sin ledarskapsutbildning i Spanien. Under 2 dagar genomfördes Chefen och Ledarskapet för företagets ledningsgrupp som också tog möjligheten att en dag utforma och faställa sin marknadsplan.

Kostnaden för att gå kurs i Spanien blir i stort sett samma som att åka till en kursgård i Sverige.

Vi bor och jobbar på The Beach House ett litet mysigt hotell med 10 rum, som ligger vid havet utanför Marbella. Här får vi sol, morgondopp i poolen och en avslappnande miljö med lugn och ro.
Konferenslokalerna är små och fungerar bra med grupper om 2 - 6 personer.
Mellan arbetspassen ges möjlighet till mat och dryck i närområdet och vill man spela golf finns det ca 50 fina golfbanor att välja på.

Hej Tom !
Tackar för en mycket givande och intressant kurs, de flesta tidigare tankar och funderingar har fått en struktur och mycket nytt har tillkommit att tänka på. Jag har idag insett hur viktigt det är med angivna mål, samt att tydligt informera mina medarbetare om dessa och att få dom att förstå hur allt hänger ihop.Alla ska kunna följa den röda tråden genom hela företaget, från inköp till att varan är såld och betald.

Med vänliga hälsningar
Proflex Trading AB
Håkan Blommé
VD

Hej Tom
Kursen var mycket bra och gav oss ngt som vi kommer att använda i framtiden. Plats och omgivning var väldigt fint och rogivande med ett hotell så nära havet. Tills vi ses önskar jag dig lycka till med dina utbildningar och ditt golfspel.

Mvh
Christer Daunfeldt

Ekonomichef