"Ledarskap och Affärsmannaskap"
- lösningen på företags och organisationers problem och utveckling.

Om man analyserar orsaken till att ett företag stagnerar eller börjar tappa marknadsandelar är orsaken oftast svagt ledarskap eller brister i försäljningsinsatsen.
Båda ämnen handlar om relationer. Ledarskap är en relation internt och affärsmannaskap är en relation externt.
Boken är skriven av Tom Nilsson TARNI Management och omfattar 120 sidor som handlar om hur man kan förbättra sitt ledarskap och hur man kan reparera den trasiga säljprocessen.
Boken lämpar sig för alla som har ansvarsfulla uppgifter och kan användas både som kursmaterial och läsas enskilt. ISBN 91-974955-0-6

Pris 295:- exkl. moms. Tillkommer porto 35:-.

Beställ idag!...den skickas med post mot faktura.

 

"Vägen till ekonomisk frihet"
Bestäm dig för att bli rik!
Boken som är såld i 1,5 miljoner exemplar.

Att bestämma sig för att bli rik är en bra början men utan en konkret plan rinner det hela lätt ut i sanden. Det är kombinationen av rätt förståelse, rätt tankar och rätt plan som kan göra dig ekonomiskt fri inom några år. Det handlar inte om magi eller tur utan om väl genomtänkta och genomförda tankar och planer.

Författaren till boken, Bodo Schäfer, avslöjar hur han byggt upp sin förmögenhet. Detta baserat på egna erfarenheter efter att ha blivit totalt utblottad. Han ger dig förvånansvärt enkla och effektiva metoder för förvaltning och förädling av dina pengar.

Han visar:

* Hur du kan åstadkomma din första miljon på sju år
* Elva enkla vägar du genast kan öka dina inkomster
* Hur du kan få minst 12 procents ränta
* Hur du kan avveckla dina skulder och skapa en förmögenhet
* Insiderkunskap om investeringar som bankerna inte vill avslöja

Författaren Bodo Schäfer, miljonär, författare och förmögenhetskonsult, kunde leva av räntan på sitt kapital när han var 30 år gammal. Sedan flera år organiserar han seminarier med temat ekonomi i bland annat Nederländerna och Tyskland. För närvarande bor och arbetar han i Köln, Tyskland.ISBN 91 86436 87 2

Pris 245:- exkl. moms. Tillkommer porto 35:-.

Beställ idag!...den skickas med post mot faktura.